منتدي الجيل

منتدي الجيل

منتدي الجيل الثالث
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بسم الله الرحمن الرحيم أهلا باعضاء وزوار المنتدى اتمنى ان ينال المنتدي اعجابكم واتمنى أن أرى ردودكم ومواضيعكم الهائلة


شاطر | 
 

 طريقة عمل الفسيخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ahmed love

avatar

ذكر الابراج : الدلو

عدد المساهمات : 47
تاريخ التسجيل : 16/08/2009
العمر : 25
الموقع : اول شارع علي اليمين علي ناصية حبنا
المزاج : رايق فوق الخيال


مُساهمةموضوع: طريقة عمل الفسيخ   الجمعة أغسطس 21, 2009 6:26 am

واليكم الطريقة

اولا حلقة السمك تجيبي سمك بوري مصري ويكون معقول يعني الثلاث سمكات بوري يطلعوا حوالي كيلو وشوية ماشي
وبعدين يتغسلوا كويس جدا وخصوصا من جوا الخياشيمws وبعدين تسيبيهم في المصفاة ينزلوا الميه اللي فيهم شوية وبعدين تفرديهم علي ورق مطبخ علي اي صينية مفرودةلحد ما ينشفوا خالص
بعدين تجيبي كيس كبير من الاكياس بتاعة الثلاجة وتحطي فيها شوية ملح في الا رضية وبعدين تمسكي السمكة جوا الكيس وتملي الخياشيم ملح وطبعا الملح اللي هيقع هيبقي جوا الكيس وتكملي بقيت السمك بنفس الطريقة وبعدين ترصيهم مع بعض وترشي عليهم كلهم من برة وحواليهم ملح لو هما حوالي كيلو هتحطي تقريبا نصف علبة الملح الساسا وبعد كده تلفيهم كويس بحيث تطلعي الهوا من الكيس وتكتميهم مع بعض
roseopen.gif
واكيد طبعا اكياس السوبر ماركت ما فيش اكتر منها تحطي في كيس جو ا كيس وفي الا خر تلفيهم كويس مع بعض وممكن تلفي الاخر بسوليتب وتحطيه في صينية او علبة حرفها عالي وتخبيها في فرن البوتاجاز roseopen.gif
جينا للمهم هنسيبهم مدة قد ايه؟
لو بتحبيه في اول درجات الحادق يبقي بعد 4 ايام
لو بتحبيه حادق وسط يبقي اسبوع
لو بتحبيه حادق جدا يبقي انسيه زي ما انتي عايزة اسبوعين لحد شهر وابقي من الاساس زودي الملح شويه
وكل ما كان الجو حر يبقي احسن ويستوي بسرعة
وبالف هنا وصحه وعافيه
جربوا وقولولي رايكم؟


احمد هشام :flower: :flower: :afro:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طريقة عمل الفسيخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي الجيل :: وجبات واكلات :: مطعم الاكلات-
انتقل الى: